18 iunie 2014

Edit

Smile :D


In ziua de azi imaginea este de o importanta coplesitoare, insa oricat de mult fond de ten ai folosi si creion dermatograf si rimel si ruj, daca nu ai un zambet frumos, tonele de machiaj sunt degeaba. Un zambet frumos iti poate aduce mai multe decat un decolteu adanc. Ca sa nu mai spunem de toate bolile care sunt strans legate de igiena orala si pe care le poti preveni printr-o curatare eficienta a dintilor. 
In aceste conditii, gasirea unei paste de dinti eficiente este esentiala. Si da, cel mai simplu este sa cumperi prima care o gasesti pe raft sau cea cu reclamele cele mai convingatoare. Insa, la sugestia Mariei, am decis sa incercam Splat Blackwood. Tot ce va putem spune momentan este ca e neagra, mentolata, cu gust mai bun decat Sensodyne si pare sa curete mai bine dintii decat concurenta. Teoretic, ea ar trebui sa si albeasca dintii, dar inca nu am ajuns la stadiul acesta pentru ca o folosim doar de putin timp.
Daca doriti sa experimentati alaturi de noi, gasiti Splat Blackwood in farmaciile Sensiblu. Daca ati incercat-o deja, suntem curioase cum vi se pare. Deci nu ezitati sa ne spuneti. 


Un comentariu:

  1. Eu o folosesc de 2 luni, nu face minuni, dar dintii sunt mai curati si putin mai albi...si nu are gustul de medicament pe care il au celelalte paste de dinti :D

    RăspundețiȘtergere