26 octombrie 2014

Edit

Fancy Saturday


Ziua de ieri a fost una dintre cele mai drăguţe sâmbete de foarte foarte mult timp. Ieri ne-am întâlnit pentru prima oară cu Bianca, PR la UCCA şi make-up artist. Ea ne-a făcut o propunere pe care nu o puteam refuza: o sesiune gratuită de machiaj, ca să vedem ce poate face. 
Aveam ceva emoţii când am ajuns, ca de fiecare dată când cunoşti pe cineva nou şi trebuie să experimentezi ceva pe propria piele (practic). Pentru că noi nu prea avem experienţă cu make-up artişti şi eram puţin sceptice. Ne şi vedeam împopoţonate ca pomii de Crăciun sau cu 3 tone de sclipici.
But how wrong we were!
Bianca este genială. Am povestit şi ne-am împrietenit, după care s-a apucat de treabă.
Pentru că ştia că suntem interesate să prezentăm tendinţele de toamnă în machiaj, a ales pentru Adriana un smoky eyes, în nuanţe foarte naturale şi care a ieşit absolut genial.





Când a venit rândul meu, s-a lăsat inspirată de cât sunt de blondă şi a ales un machiaj în tonuri calde, care totuşi accentua extrem de frumos ochii.
Partea complicată a venit când au trebuit să îmi facă fetele poze pentru că nu eram deloc obişnuită, am tendinţa să mă mişc extrem de mult, să mă strâmb şi să mă ascund :))). După multe strădanii însă, au reuşit să surprindă un cadru ok :D.







Acum impresiile: mi-a plăcut la nebunie cum machiază Bianca. Se pricepe să amestece culorile şi să creeze efecte geniale. După ce am plecat de la ea am mers la suc pentru că eram prea drăguţe să nu ne afişăm :))). Iar seara abia m-am îndurat să şterg aşa frumuseţe de machiaj.
Dacă nu mă credeţi pe cuvânt, aveţi ocazia să vă convingeţi pentru că avem un

CONCURS

Bianca, în colaborare cu Living la vida pinka, oferă unei timisorence norocoase o şedinţă gratuită de machiaj. 
Ce trebuie să faceţi?
1. Like paginii de Facebook a Biancăi - Bianca Rutoi Make-up
2. Like paginii noastre de Facebook - Living la vida pinka
3. Comment la acest articol în care să precizaţi numele vostru, ca să putem verifica dacă aţi dat like sau nu :D

Perioada de desfăşurare a concursului?

26 octombrie - 9 noiembrie, ora 23:59

Câştigătoarea sau câştigătorul (în caz că băieţii doresc să facă o surpriză plăcută iubitei) va fi anunţat vineri, 7 noiembrie 2014, la noi pe blog folosind programul random.org :D.

P.S. Se pot inscrie la concurs si persoane care nu sunt din Timisoara daca sunt dispuse sa vina in oras pentru sedina de machiaj :D


6 comentarii:

  1. Drăguțelor aratați minunat! Evident că și eu vreau să îmi încerc norocul așa ca ma înscriu :) Vă doresc la cât mai multe postări pt că faceți o treabă bună! Vă pup and I'm watching you girls! :D

    Simona Lorena Blaj

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu ma inscriu :D aratati super fetele! tot asa pe mai departe! va pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase sunteti <3
    Va pup! (Oana Iovu) :*:*:*

    RăspundețiȘtergere