21 decembrie 2014

Edit

Să cânte trompetele


"Să cânte pe strada mea, // Să cânte pe strada ta,
Să cânte trompetele, // Să acopere liniștea…"


Adriana are dreptate, că nu am făcut mai multe poze în Epic este numai vina mea. Tot timpu mă lungesc şi când e vorba la sfârşit nu mai facem poze. Dar de azi, când ajungem undeva, pac-pac! poze, după care party time :)).
Să ajung la subiect totuşi, aseară am ajuns să mergem, pentru prima oară, în Epic. Auziserăm multe poveşti, dar nu am avut, până acum, ocazia să şi mergem aici. Ne-am gândit mult cu ce să ne îmbrăcăm, am avut aşteptări mari, iar într-un final ne-am dat seama că este un local drăguţ, dar nu clubul extra fiţos la care ne-am fi aşteptat. 
Nu am stat foarte mult pentru că eram destul de obosite, dar a fost suficient ca să admirăm decorul, să ne facem o părere despre muzică (a fost mai mult pe gustul meu decât al fetelor), despre preţuri şi să concluzionăm că ar fi drăguţ să mai mergem.
Pentru această ieşire, Adriana s-a inspirat din Marele Gatsby şi a mers la sigur cu o rochiţă neagră, cu paiete şi un colier statement. Iar pentru o pată de culoare, a ales un accesoriu albastru pentru păr şi pantofi albaştri. 





Detalii outfit:
Rochie - e-X-cess
Colier - H&M

2 comentarii: