27 februarie 2015

Edit

Pregătiri pentru 8 martie


Cum Ziua Femeii bate la uşă, ne-am gândit că ar fi cazul să facem şi noi ceva drăguţ pentru cititoarele noastre. Şi cum am tot stat să ne gândim ce premiu am putea să oferim, ne-am dat seama că există ceva indispensabil oricărei domnişoare care se respectă.

Ce anume?
O cutie drăguță pentru bijuterii.

Dar nu vroiam orice cutie. Vroiam ceva special, care să însemne mult pentru noi şi să fie o amintire deosebită pentru cititoarele noastre. Din fericire, la Târgul Vintage de Valentine.s Day (despre care am scris aici) am descoperit persoana perfectă care să ne ajute cu problema noastră: Cristina de la Kripy Shop.

Aceasta a creat cutiuţa perfectă pentru noi. Are un aer parizian, pentru că noi iubim Parisul şi cred că este singura capitală europeană pe care am vizitat-o amândouă, are logoul nostru şi o micuţă surpriză în interior. 

Acum vine partea dificilă pentru voi, deci fiţi atente (sau atenţi în caz că vreţi să o câştigaţi pentru cineva special :D). 
Pentru a câştiga această cutiuţă super drăguţă trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli:

1. Daţi like paginii noastre de Facebook (aici)
2. Daţi like paginii Kripy Shop (aici)
3. Daţi share public acestui articol
4. Lăsaţi un comment la acest articol cu numele vostru

Concursul nostru începe de astăzi, 27 februarie şi se termină de Ziua Femeii, 8 martie to be more precise, când vom alege câştigătorul cu ajutorul programului random.org

Baftă tuturor!



13 comentarii: