21 februarie 2015

Edit

Read all about it



Când mi-a propus Adriana să ne vedem la Cărtureşti vineri seara ca să vedem ce mai e nou şi să citim ceva mă gândeam că o să fim singure pe acolo. Surprinzător, însă, erau foarte mulţi oameni. La ceai nu aveam loc, aşa că am ocupat o băncuţă şi ne-am lăsat prinse în vraja cărţilor.

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar noi iubim cărţile. Practic citind poţi fi oricine, poţi trăi orice. Ai nevoie doar de un strop de imaginaţie şi eşti prinţesă, zână, vampir, criminal în serie sau orice îţi doreşti. Dar mai mult decât orice altceva, Adriana a mea este fashionistă aşa că nu putea apărea în librărie îmbrăcată oricum. Deci a ales o ţinută casual, puţin dark pentru că o atrage în perioada asta și nu a renunţat la tocuri (she rarely does). 
Şi pentru că o fashionistă este nimic fără accesoriile ei, Adriana nu a uitat nici ochelarii cu rame groase, nici cerceii candelabru. 
Acum se naşte întrebarea: care este ultima carte pe care aţi citit-o?









Outfit:

Bluza: Terranova
Jeansi: Bershka
Ghete: CCC

4 comentarii:

  1. Duci prea mult blogul spre jurnal, scuza-mi remarca daca pare rautacioasa, dar nu e. Astea fiind zise, iti raspund la intrebare, "Vrajitorul" - Tim O'Brien, chiar daca n-am terminat-o pot spune ca merita citita. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau daca s-a inteles altceva pana acum, dar ideea nu a fost niciodata sa prezentam doar poze cu haine la modul steril. Intotdeauna a fost un blog despre noi si viata noastra. Multumim pentru comentariu si pentru cartea recomandata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai vorbit la plural, inseamna ca de blog se ocupa mai multe persoane, n-am stiut asta. In fine, la cat mai multi vizitatori (cititori), ca pana la urma asta va doriti. Seara faina :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim. Probabil esti mai nou pe la noi si de-asta nu stiai cum sta treaba. Dar iti multumim pentru feedback. Intotdeauna este bine sa primim raspuns de la cititori.

    RăspundețiȘtergere