20 aprilie 2015

Edit

Larisa's 18th birthday

 

De unde să încep? 

Da, habar nu am cum reușește Adriana să stea tot timpul la poze, să zâmbească, să se poziționeze, să mă mai suporte și pe mine, câte o oră, pentru că eu, după 10 poze eram terminată psihic. 

Dar am făcut-o și pe asta pentru că mi-a plăcut super mult cum eram îmbrăcată, pentru că vroiam să îmi amintesc de majoratul Larisei și pentru că am atât de puține momente în care chiar mă străduiesc să mă aranjez, încât nu aș fi putut să îl las pe acesta să treacă fără să îl imortalizez.

Așa că sâmbătă seara, după 2 ore de pregătire și mult mai multe ore de planificări, eram pregătită pentru majoratul Larisei. Eram hotărâtă să port pantaloni și am decis să merg pe mână unui top pe care îl am de ceva timp în garderobă, dar care mă tot trimite cu gândul la Coachella și știți deja că sunt obsedată de festival :D. So boho it was.

La majorat m-am distrat maxim. Larisa a fost super drăguță și am invidiat-o maxim pentru freză. O să îi fur ideea dacă și reușesc vreodată să ajung la lungimea necesară a părului :P. Aș vrea să îi mulțumesc pentru invitație și pentru frumoasele amintiri cu care am rămas. De asemenea, trebuie să îi mulțumesc lui Sergiu Andrășoni pentru pozele de la eveniment și Alinei pentru că m-a suportat acasă. 











Outfit details:

Trench - Custom made by Ica Cozea
Earrings - H&M loves Coachella
Watch - Daniel Klein
Necklace - Camaieu
Ankle boots - CCC
Clutch - UCCA

2 comentarii: