22 iulie 2014

Edit

Interviu cu noi

1. Cum v-a venit ideea realizării acestui blog?

LVP: A fost îmbinarea perfectă a mai multor pasiuni: blogging, scris, dar mai ales fotografie si moda. Din fericire mie(Andra) imi place sa fac poze, iar Adrianei sa pozeze, deci am avut din start un punct care ne-a legat. Începutul a fost mai greu, pana ne-am mobilizat, apoi totul a venit de la sine.

2. De la ce vine numele blogului? Multă lume îl consideră ciudat.

LVP: De la ROZ!!! :)) Lăsând gluma la o parte, ne place la amândoua această culoare pentru că e o culoare ce emană multă veselie şi cu toţii ştim că o viaţa roz înseamnă o viaţa bună, dar "Viaţa noastră roz" ar fi sunat stupid cu siguranţă. Ne-am jucat puţin cu cuvintele şi pornind de la expresia "la bella vita" şi cuvantul "pink" am ajuns la acest nume. "Pinka" e un cuvânt inventat de noi, dar sună atât de bine :D şi în plus e şi original. Si "Living la vida pinka" sună atât de muzical.

3. Ce v-aţi propus cu acest blog? V-aţi aşteptat la un număr atât de mare de vizualizări într-un timp atât de scurt?

LVP: Ne-am propus în primul rând să ne distrăm, să folosim într-un scop util şi plăcut timpul liber, să ne relaxăm făcând ceva drăguţ. Ceea ce am şi făcut şi facem la fiecare şedinţă foto. De asemenea încercăm să ne explorăm şi latura creativă. Ne-am dori ca într-o zi să putem fi inspiraţie pentru alţii, dar suntem conştiente că acesta este un scop destul de greu de atins.
Referitor la numărul mare de vizualizari, vă spunem sincer că nu ne-am asteptat, dar eu, Andra, consider că această reusita se datorează în mare parte Adrianei.

4. Având în vedere că totul e atât de roz în jur, mulţi ar putea spune că e un blog doar pentru fete. Asa este?

LVP: E adevărat că majoritatea articolelor noastre se adresează fetelor, însă am încercat şi vom încerca şi pe viitor să facem acest blog atractiv şi pentru baieţi. Şi poate că nu vor gasi de multe ori inspiraţie vestimentară la noi pe blog, dar poate vor descoperi un loc nou de petrecere a timpului liber, poate îi vom inspira în alegerea unui cadou, nu se stie niciodata peste ce dai pe Imternet :P

5. Cum alegeţi locaţiile unde realizaţi fotografiile? Ne-aţi putea da exemplu de o locaţie preferată până în acest moment?

LVP: Depinde...uneori e vorba de inspiraţie de moment, altele sunt locurile pe care le ştiam deja sau în care ne-am fi dorit să ajungem. În mare parte alegerea depinde şi de ţinuta Adrianei din ziua respectivă. Iar locaţia noastră preferată de până acum este cu siguranţă Sibiul. 

6. Cât timp dedicaţi pe săptămână blogului?

LVP: Pff...asta chiar e o întrebare grea :)). Păi cam depinde de săptămână, de timpul de care dispunem şi de vreme,  atât de capricioasă în ultimul timp. Încercăm pe cât posibil să fim active zilnic, dar nu ne iese întotdeauna. Totuşi atunci când reuşim, e ca un part time job. Sunt zile când, dupa ce ieşim de la munca, restul zilei il dedicam blogului, ajungând după ora 
21 acasă.

7. Există persoane cărora li se pare o prostie postarea zilnică a unor poze pe blog, nu îi înţeleg rostul. Cum le puteţi schimba această părere?

LVP: Fiecare om are dreptul la o părere şi Internetul este locul cel mai democratic existent la ora actuală. Noi facem ceea ce ne place şi vrem să împărtăşim cu voi acest lucru, dar nu obligăm pe nimeni să facă ceea ce facem noi sau să ne citeasca blogul. Unii ne plac, alţii nu...

8. La ce să se aştepte cititorii să vadă pe viitor la voi pe blog?

LPV: Să ne urmărească blogul şi vor descoperii singuri :)). Vor avea parte de idei cât mai originale, locaţii cât mai diferite, mai multe articole de lifestyle, iar în următoarele 2 săptămâni în mare parte depinde de ideile Adrianei :)) pentru că trebuie să vă informez că eu, Andra, vă părăsesc puţin pe perioada concediului.

9. Aţi avut un concurs pe blog. Vor mai exista şi altele pe viitor?

LPV: Cu siguranţă că vor mai exista. Deja există o idee cu privire la un viitor concurs. Ştim când vrem să fie şi care va fi premiul. Sperăm  doar ca de această dată să avem mai mulţi participanţi.

10. Am observat existenţa unui logo pe poze, cine l-a realizat?

LPV: Ne-am gândit să avem un logo să marcăm cumva fotografiile. Adriana a venit cu ideea inţialelor LPV, eu cu steluţele :)) şi un prieten, Vasi, l-a realizat pentru noi. Îi mulţumim pe această cale.

11. Multă lume îşi face blog, iar după o perioadă renunţă la el. Ce v-ar putea determina să renunţaţi?

LPV: În momentul de faţa nici nu ne-a trecut prin cap că am putea renunţa. Este un proiect foarte drag, pe care ne dorim sa il ducem cat mai departe, poate sa ajungem chiar cunoscute :)). E un vis pe care ne dorim să îl transformăm în realitate.

12. Un mesaj pentru cititori:

LPV: Vă mulţumim pentru numărul de vizualizări şi vă asteptăm cu orice fel de sugestii pentru a ne îmbunătăţii munca. De asemenea, vă aşteptăm cu un LIKE şi pe pagina noastră de facebook. Vă pupăm şi vă îmbrăţişăm cu drag!

4 comentarii:

 1. PE BUNEEEE? =)))
  penibil "interviu"!
  p.s. fiti mai realiste in privinta numarului de vizualizari, dai refresh de 100 de ori si ai 100 vizualizari ... so WAKE UP !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din moment ce ai lasat comentariul acesta, cel putin o vizualizare o avem de la tine, deci multumim!

   Ștergere
 2. Ar trebuii aa mai adaugati modele sau persoane ... stiu ca este blogul a 2 fete ... dezvoltati putin, shimbati ceva, si daca tot aveti un logo pune-l in locul titlului.

  Bravo fetelor, nu ascultaţi invidiosi!

  Succes

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. multumim pentru sfaturi! Vom tine cont de ele :).

   Ștergere