24 ianuarie 2014

Edit

Despre prietenie, modă şi un blog nou


Să fim serioase puţin: acesta o să fie un blog complicat pentru că este un blog la care contribuie 2 fete. Şi ştim cu toţii că fetele sunt foarte complicate. Totuşi, noi încercăm o chestie nouă: îi zice colaborare :D.

Cine suntem noi?

Păi Adriana şi Andra. Amândouă raci, amândouă zgomotoase, amândouă guralive, amândouă extrem de aeriene şi cu alte şi alte asemănări, inclusiv gusturi comune într-ale băieţilor (the plot thickens :))).

Ne cunoaştem de vreo 7 luni şi, cumva, am ajuns să fim prietene. Iar din discuţie în discuţie, am venit cu ideea acestui blog. 

De ce un blog nou? 

Pentru că Adrianei îi place să i se facă poze, iar Andrei să le facă. Pentru că Adrianei îi place să editeze poze, iar Andrei să scrie. Pentru că vroiam să ne umplem cu ceva timpul şi suntem suficient de pasionate de tot ce înseamnă modă încât să vrem să împărtăşim cu alţii pasiunea noastră. 

De unde până unde La vida pinka?

Pentru că amândouă iubim rozul. Probabil dacă am putea, ne-am face o casă în care totul să fie roz, inclusiv aerul pe care îl respirăm. De fapt, rozul e, pentru noi, un fel de a înfrumuseţa viaţa. Roz înseamnă bucurie, dulciuri, gânduri bune, relaxare, un cer senin, o plajă, noi pe şezlonguri şi pe o măsuţă lângă 2 pahare de mojito :D (oricât de ciudat ar suna asta :)))

Deci bun venit în viaţa noastră roz!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu