30 ianuarie 2014

Edit

Just another day at the office


 Iarna este în toi, dar asta nu ar trebui să însemne că ne înfofolim şi purtăm doar pantaloni până vine primăvara. De fapt, ar trebui să profităm de ocazie şi să facem combinaţii care mai de care mai îndrăzneţe între rochiţe şi cizme.

La noi la birou rochiţele sunt la ordinea zilei, iar Adriana le poartă cel mai des.

De obicei îi place să îşi accesorizeze ţinutele cât mai şic pentru că monotonia este ceva ce orice femeie detestă în ţinutele sale. Din acest motiv accessoriile trebuie să fie cât mai originale. Inspiraţia poate veni de oriunde în alegerea accesoriilor. În cazul pandantivului Adrianei, inspiraţia a venit din filmul Hunger games. Am căutat mult timp gaiţa zeflemitoare şi fix când credeam că nu o să avem nici una dintre noi niciodată aşa ceva, ne-au fost oferite pe tavă :D. Acum suntem un fel de... mockingjay-sisters :))).

Pata de culoare ce lipsea este dată de căciula portocalie, iar ochelarii... ei au fost un moft. Bine, era şi vremea mai ciudăţică aşa, cu ceva soare cu dinţi, dar au fost un moft, de care s-a îndrăgostit şi na... nu te poţi pune cu o fată care ştie ce vrea :P.

Rochiţă: H&M
Ceas: Louis Vuitton
Ochelari: H&M
Căciulă: H&M
Cizme: Leonardo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu