31 ianuarie 2014

Edit

Pink in Central Park


Adevărul e că Parcul Central din Timişoara avea nevoie de noi în ziua aceasta. Era atât de depresiv, cu lipsa lui de culori, cu zăpada albă şi restul tonurilor de negru şi gri. Asta până a venit Adriana, cu ciorapii ei roz şi a înveselit atmosfera. 

Probabil alegerea culorii pare stranie. Cam câte fete poartă ciorapi roz fosforescenţi? Să zicem că în cazul Adrianei, a decis soarta. Mergea ea liniştită într-o seară la mall cu o prietenă când, ce să vezi? Ciorapii care îi avea pe ea s-au ales cu ditamai gaura. Cum nu putea ascunde ruptura şi nu avea rost să se întoarcă până acasă, a intrat în primul magazin, a luat prima pereche de ciorapi care i-a căzut în mâini şi s-a schimbat. Ce altceva putea face? Voi ce aţi fi făcut? 

Totuşi, chiar dacă ţinuta voastră are un punct focal, indiferent dacă acesta este dat de o culoare sau o formă, nu trebuie să neglijăm niciodată accesoriile. Acestea sunt sarea şi piperul oricărui outfit. Iar unul dintre accesoriile esenţiale ale oricărei femei este poşeta. Mică sau mare, aceasta nu lipseşte niciodată şi continuă să fie un mister pentru bărbaţi. 

Poşeta Adrianei este genială. Nu este prea mare, însă e încăpătoare. Poate fi purtată în mână sau pe umăr şi are un imprimeu absolut genial. We just love Paris! De fapt ce fată nu îl iubeşte :P.Poşetă: Cropp Town
Cercei: Hand-made by Adriana
Ciorapi: Terranova
Fustă: Custom made

2 comentarii:

 1. ciorapii Adrianei sunt absolut superbi! asortati cizmelor, fustei si jachetei negre gasesc ca se potrivesc de minune! O alegere foarte inspirata :) Imi place mult si esarfa, si poseta si cerceii :) Parcul Central a avut numai de câstigat prin aparitia vostra! :)
  Un weekend minunat!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Carmen, iti multumim pentru comentariu. Sa ai si tu parte de un weekend minunat! :*:*

   Ștergere