2 martie 2014

Edit

Let's start March with some inspiration


Acum că a venit primăvara şi am primit mărţişoare, noi, fetele, mai avem un moment special care bate la uşă: Ziua Femeii. Având în vedere că e eveniment mondial, toate dorim să arătăm minunat de 8 martie, să alegem acea ţinută care să ne pună cel mai bine în valoare şi să ne reflecte personalitatea. 

Astăzi, inspiraţia noastră de la H&M. Rochiţa roz poate părea cam subţire, dar e primăvară şi, dacă îi adăugăm geaca de blugi, e ideală indiferent de locul în care ieşi. Iar dacă o completezi ţinuta cu o pereche de pantofi cum sunt cei de la Ruby Fashion (de care ne-am îndrăgostit pur şi simplu), nu ai cum să dai greş. 

Însă preferata noastră este această gentuţă-pisică. De fapt cum ar putea să nu ne placă? Ea oferă exact aerul acela jucăuş şi lejer, puţin copilăros, pe care orice ţinută ar trebui să îl aibă. Pentru că, indiferent de ocazie, hainele ar trebui să ne facă, în primul rând, să ne simţim bine. Iar de 8 martie, când orice femeie străluceşte, ce îţi poate aduce zâmbetul pe buze mai bine decât un simbol al fetei care ai fost? 

Voi ce aţi alege pentru 8 martie?







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu