15 martie 2014

Edit

Why we love handbags


Se spune ca nu exista mister mai mare decat poseta unei femei. Nu poti sti niciodata cu siguranta ce o sa mai scoata din ea. Chei, farduri, o oglinda, portmoneu, uneori chiar si haine, iar la un moment dat am reusit sa bagam si o pereche de papuci intr-o geanta care chiar nu era enorm de mare. Pentru ca in materie de dimenisuni, posetele cam includ toata gama de la minuscul la urias. 

Dar cum ar putea sa fie altfel cand posetele sunt practic indispensabile pentru femei (si mai nou au inceput sa poarte si barbatii ceva gen poseta). Noi nu avem de cele mai multe ori buzunare si, chiar daca am avea, "strictul necesar" sigur nu ar incapea in ele. 

Si atunci pornim in cautarea posetei perfecte. Ne dorim ceva practic, dar care sa ne scoata in evidenta. Preferam posetele din piele pentru ca sunt mai rezistente si la cat au de suferit saracele, chiar trebuie sa fie rezistente. Drept urmare, multi producatori vin in ajutorul nostru cu modele variate, tot felul de forme si culori, astfel incat fiecare femeie sa isi gaseasca cea mai buna prietena :)).

Cum am ajuns sa dam peste Kurtmann? Practic Oana ne-a indrumat si bine a facut. Pe siteul lor am gasit o colectie destul de generoasa de posete din piele, la preturi accesibile. Si nu doar posete de toata ziua, ci si plicuri pentru ocazii speciale. 

Preferatele noastre le vedeti aici, dar pe site puteti gasi mult mai multe optiuni. Voua care va fac cu ochiul?




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu