17 februarie 2015

Edit

I put a spell on you



Am văzut de atâtea ori maşinuţa asta pentru că este situată exact în drumul meu spre casă. Ştiu că e răblăgită săraca, dar e atât de cute încât a trebuit să o aduc azi pe Adriana aici să ii fac poze.
Little did I know că la şedinţa foto nu avea să vină Adriana, ci propria mea Cleopatra îmbrăcată în dungi (dacă bretonul ei nu vă duce cu gândul la una dintre cele mai cunoscute egiptence, nici nu ştiţi ce aţi pierdut când rula Cleopatra pe Hallmark :))).
Dar să revenim...pe un frig de îngheţau pietrele, cu maşini trecând pe lângă noi şi cu teama că din maşinuţa aia dărăpănată o să iasă un om al strazii să ne prindă :))) (paranoia!!!) am vrut să vă prezentăm o ţinută simplă, casual, combinaţie de alb-negru. Adriana a ales o fustă de la H & M, pentru că este genul de fustă peste genunchi ce încă s-a păstrat în acest sezon şi l-a asortat cu un pulover, pentru că e totuşi iarnă. Iar ca şi completare a ţinutei, botinele CCC şi o pereche de cercei lungi de la Orsay, cu motive religioase (a.k.a. cruci) prezentă in numeroase colecţii încă de anul trecut.



















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu