2 februarie 2014

Edit

Graffity city - part 1


Graffiti-urile sunt parte din cultura urbană. Mai elaborate sau mai primitive, orice oraş le are. Hip-hopul este de asemenea parte din cultura urbană. Iar ambele au fost sursa de inspiraţie pentru pozele pe care le vedeţi azi. 

Realizarea acestor poze a fost o adevărată aventură. În primul rând datorită locaţiei. În Timişoara există anumite ziduri care au fost oferite practic artiştilor grafici pentru a se manifesta, însă acestea sunt localizate destul de ciudat. De exemplu, unele poze le-am făcut în zona viaductului din Centru. Şi cum acolo e o problemă în ceea ce priveşte trotuarul, trebuia să fim tot timpul atente la maşini. Iar aparatul nostru nu excepţional de performant nici nu are un zoom suficient de mare. Ca să nu menţionez şoferii extrem de drăguţi care nu conteneau cu claxoanele. Am preferat să cred că ne încurajau şi nu că se gândeau că suntem puţin nebune :D. 

A doua locaţie a fost în Parcul Central unde e ceva construcţie părăsită, de care nu am avut niciodată nici cea mai vagă idee ce a fost. Din păcate, în jurul ei nu mai prea era zăpadă, ci doar pământ moale şi până să ne dăm noi seama, eram toate mocirlite :))). 

Însă partea cea mai bună a fost că ne-am distrat. Cred că la nici una dintre şedinţele noastre foto nu am râs atât de tare. Şi ne tot gândeam că ne mai trebuie un aparat mai performant, un asistent, mai multe trotuare în Timişoara şi aşa mai departe :)))). 

All in all, a fost o zi super, iar multe poze au ieşit minunat. Drept urmare, a fost foaaaarte greu să alegem. Deci da, mâine veţi vedea Graffiti city part 2








Colanţi: Terranova
Şapcă: DC

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu