14 februarie 2014

Edit

Valentine's Day


Valentine's Day poate fi un vis... sau un coşmar, oricât de rău ar suna asta :))).

Noi fetele creştem cu poveşti cu prinţese şi Feţi Frumoşi, motiv pentru care, încă de mici, avem o concepţie extrem de nerealistă despre dragoste. Şi până să ne dăm seama că nu e totul chiar aşa de roz, pupăm o grămadă de broaşte şi, culmea, tot peste broaşte dăm, în timp ce Făt Frumos e dus la meci cu prietenii.

Dacă ai iubit şi e Valentine's Day, totul e aranjat. Flori, ciocolată, un suc, o cină romantică sau orice îi mai poate trece prin capul mai mult sau mai puţin inspirat. Dacă, însă, nu ai iubit, ai practic 2 opţiuni:

1. Te ascunzi sub plapumă şi îţi plângi de milă, caz în care cel mai probabil vei mânca ciocolată, dar nu îţi va aduce decât o alinare temporară.

Şi 2 (pe care noi personal o preferăm) te îmbraci frumos şi ieşi în lume. Indiferent dacă preferi ceva mai sofisticat, aşa cum a făcut Adriana sau ceva simplu şi comod, esenţialul este să te mobilizezi şi să pleci. 

Da, inimioarele şi florile are nice and all, dar până la urmă cel mai mult contează forţa ta interioară. Acea luminiţă din ochii tăi care spune F..k it! I rock! indiferent dacă de mână te ţine iubitul tău Gigel sau cea mai bună prietenă. 

Deci, fetelor, capul sus! Luaţi-vă iubiţii frumos de mânuţă sau cele mai bune prietene şi bucuraţi-vă de ziua iubirii. Pentru că iubirea e pentru toată lumea şi nu iese niciodată din trend :P.

XO


Rochie: Terranova
Cămaşă: Vintage (Divina)
Cercei: SIX
Ruj: Cosnova beauty 03 (Dare to wear)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu