4 februarie 2014

Edit

Vintage red


Fashion is fleeting, style is forever! spunea cineva cândva şi nu cred că există persoană care ar putea combate aceasta afirmaţie. Bineînţeles că există trenduri în modă, trenduri de care nu prea avem cum să scăpăm, însă important este să nu ne pierdem printre ele, să ne creăm un stil propriu, care să ne reflecte personalitatea.

După ce am reuşit să ne construim stilul, putem să incorporăm în el influenţe din orice perioadă, aşa cum a făcut Adriana cu această rochie, care aminteşte de alte vremuri, mai ales când este asociată cu aparatul foto din anii '80. 

La un moment dat ne gândeam să facem pozele alb negru, însă ne-au plăcut prea mult culorile ca să renunţăm la ele. În ceea ce priveşte rochia, ea este făcută la comandă, special pentru Adriana, care îşi dorea mult o rochie roşie, cu o fundă şi, după ce a văzut un model asemănător pe net (unde poate oricine să caute surse de inspiraţie) a găsit o croitoreasă et voila!

Deci, nu uitaţi: inspiraţia o găsiţi oriunde, trebuie doar să fiţi atenţi. 










Rochiţă: Custom made
Ruj: Cosnova Beauty 02 (all you need is red)

P.S. Ţinuta noastră vintage avea nevoied e o locaţie specială pentru a fi pusă în valoare, deci am ales Piaţa Unirii din Timişoara. Trebuie să profităm şi să facem poze aici cât se mai poate, până nu devine parcare sau mai rău...

3 comentarii: