9 decembrie 2014

Edit

That Christmas mood


"E vremea colindelor, e vremea colindelor
Veniţi cântaţi şi vă bucuraţi Crăciunul în casă aşteptaţi
E vremea colindelor, e vremea colindelor 
E seara sfântă şi nu uita Crăciunul e în inima ta."


Nu ştiu ce să spun despre restul lumii, dar noi deja simţim spiritul Crăciunului. Cred că nici nu era încă decembrie şi deja ascultam colinde. Ca să nu mai spun că luminiţele din Centrul oraşului şi cadourile de Moş Nicolae ar fi încălzit şi inima lui Grinch.







Totuşi, dacă se iveşte ocazia să intrăm şi mai mult în atmosfera de sărbătoare, clar profităm de ea. De-asta am şi mers la concertul lui Fuego. 

Deşi acest artist are mulţi critici, Adriana a mai fost la un spectacol susţinut de el şi când a aflat că va veni şi anul acesta în Timişoara, a insistat până am acceptat să merg. Aveam ceva dubii iniţial, însă evenimentul a fost cu adevărat deosebit şi m-am bucurat că am acceptat invitaţia colegei mele bloggeriţe :))).

Fuego a cântat timp de 2 ore şi a schimbat vreo 5 ţinute, dintre care cea mai spectaculoasă ni s-a părut pelerina inspirată parcă din Hunger Games. Sala Operei din Timişoara a fost plină şi, la un moment dat, toţi spectatorii erau în picioare şi cântau. Au fost momente cu adevărat deosebite, încărcate de bucurie şi de emoţie.


"Sculaţi creştini în grabă
S-aduceţi un prinos, 
Şi faceţi loc în casă
Copilului Hristos. 
Tânărul crai, cu mult alai
Vine din cer, hai leru-I ler"


"Colindam, colindam iarna
Pe la uşi, pe la fereşti
Colindam, colindam iarna 
Cu colinde româneşti."



"E sărbătoare iar la noi, colacii rumeni stau pe masă
Mândrii copii, doi câte doi,
Colindă iar din casă-n casă."


"Leru-i Doamne, leru-i ler
Leru-i pă pământ şi-n cer
Leru-i, leru-i dus dă vânt
Azi se naşte Domnul Sfânt."




Pentru acest eveniment, Adriana a ales o rochiţă neagră, vintage, o pereche de cercei lungi de la Meli Melo şi botinele CCC.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu